Газови поялници

Газови поялници

Газови поялници
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Pro'sKit
· Газов поялник със стандартно ръчно запалване, подходящ за всякакви цели. · 30W-70W еквивалентна електрическа мощност. · С едно зареждане на газ може да се използува 80 минути в средно положение. ..
69.90 лв.
Производител: Pro'sKit
· Този газов поялник е подобрен модел, който използва памучен конец вместо пластмасова тръба, като памучния конец е потопен в резервоара с газта. По този начин при използуването на поялника пламъкът ще бъде постоянен по време на цялата работа,..
37.90 лв.
Производител: Pro'sKit
· Газов поялник със стандартно ръчно запалване, подходящ за всякакви цели.                           &n..
54.90 лв.
Производител: Pro'sKit
Газовият поялник е лесен за зареждане и проверка на горивото. Вградена запалка за по-лесено стартиране и работа при всякакви условия. Регулируем контрол на пламъка за прецизно използване (370 ~ 1300℃). Вградена стойка за по-голяма сигурност и удоб..
64.40 лв.
Производител: Pro'sKit
Автоматично запалване за по-лесно и безопасно стартиране на работата при всякакви условия. Безопасен ключ за запалване съответстващ на CPSC стандарт за предотвратяване на достъпа на деца. С TR90 прозрачен найлонов резервоар за газ с дълъг живот и п..
94.00 лв.
Производител: Pro'sKit
Вградена запалка за по-лесено стартиране и работа при всякакви условия. Регулируем контрол на пламъка за прецизно използване (370 ~ 1300℃). Стойка за по-голяма сигурност и удобство по време на работа. Капацитет на резервоара 20ml, който осигурява ..
67.90 лв.
×
×
×
×
×
×
×