Как да поръчаме

Уважаеми клиенти,

За да поръчате е необходимо да сте регистриран потребител на сайта.

Продукт със статус „в наличност” поръчана в работен ден (Понеделник - Петък) до 15:00ч. и потвърдена по телефон или електронна поща, може да бъде доставена най-рано на следващия ден. Продукт със статус „в наличност” поръчана в Събота и Неделя, може да бъде доставена най-рано във Вторник.

Ако продукта е със статус „предварителна заявка” това означава, че той НЕ е наличен на склад в момента. В този случай наш служител ще се свърже със вас за уточняване на срока на доставка и актуална цена.

Ако продукта е със статус „ограничено количество” това означава, че на склад в момента са останали само 1 или 2 бройки от този продукт.

След направена заявка наш служител ще се свърже с вас по телефон или електронна поща за потвърждение на поръчката. Стоката можете да получите по куриер или на място в някой от нашите магазини в цялата страна.

Куриерска фирма ще достави на място до вас заявената стока с наложен платеж, като доставката по куриер е за сметка на клиента според тарифните планове на Еконт и Спиди. В полето „Добавете пояснения или указания към поръчката си” уточнете дали доставката да бъде до офис на Еконт или Спиди или до  адреса, който сте посочили.

Ако желаете пратката да има опция "преглед преди плащане", молим да упоменете това в коментара към поръчката.

×
×
×
×
×
×
×