За нас

   Радимекс ЕООД /2002г./ е последовател на основаната през 1993г. ЕТ  с основен предмет на дейност тогава - внос и износ на електронни компоненти и сателитни системи. Дружеството започва дейността си  в град Русе, където днес е и централата на фирмата и в последствие открива още седем технологични центъра в страната. Те е намират в едни от най – големите градове в страната – София, Варна, Бургас, Русе,Велико Търново, Плевен. Отделно, Радимекс ЕООД  поддържа и обеспечава с материали редица партньорски фирми в цялата страна, като най-големите са в Разград, Силистра, Троян, Пловдив и др. В последно време фирмата разширява дейността си в посока на електронни резервни части и консумативи за промишлеността, озвучителни системи и цифрова електроника. Една от най – силните ни страни е, че поддържаме постоянно много голям асортимент на склад (над 10000 артикула) и сме в състояние да доставим при заявка необходимите Ви електронни изделия директно от нашите утвърдени  партньори.

   Радимекс ЕООД предлага широк асортимент от инструменти, поялно оборудване  и консумативи, както и измервателна , компютърна и комуникационна техника на редица реномирани производители, като Pro’sKit –Тайван, Peaktech и Konig - Германия , U-nit – Хонг Конг, Atten - Китай и редица др. Благодарение на това, фирмата предлага на родния ни пазар изключително богат и необходим за всяко производство асортимент от инструменти, поялници и консумативи за тях.

   Радимекс ЕООД  е член на Международната търговска организация HKDE, базирана в Хонг Конг, с помощта на която се разпространява информация за дейността ни в редица страни , основно от Далечния изток. Фирмата ни е ежегоден участник в престижния Пловдивски  Международен технически панаир, както и Букурещския  технически панаир TIB и др. Ежегодно представител на фирмата посещава европейски или азиатски технически панаири с цел намиране на нови търговски партньори и внедряване на нови високотехнологични продукти на нашите пазари.

   В търговските центрове на фирмата, нашите клиенти срещат както уютна и модерна работна среда, така и високо квалифицирани кадри. Те отговарят на въпросите на клиентите адекватно и им предлагат продукти от широката ни гама или им съдействат за доставка на такива.

×
×
×
×
×
×
×